Hoger Bewustzijn

Met Hoger Bewustzijn, door bijvoorbeeld meditatie kom je in een andere staat van denken. Mensen die mediteren en deze staat van verlichting bereikt hebben nemen meer waar. Ook is het meetbaar in een een veel hoger gamma frequentie. Maar ook door ademhalingstechnieken, yoga, kom je in een andere staat van bewustzijn, krijg je een veel groter bereik.

Er is veel meer

Er is veel meer dan de 5 zintuigen, zien, ruiken, proeven, voelen, horen, dit zijn de normale zintuigen. Er is veel meer, het is een andere dimensie. Is het een andere frequentie? Wat is de menselijke potentie? Wat kan je waarnemen en hoe kan je meer zien? Je kan het van alles noemen. Spirit, goddelijk, intuïtie, source.

Quantum Mechanica

Het is onzichtbaar, je kan het niet beschrijven of wetenschappelijk onderzoeken met de wetenschap die we nu kennen. Het is geen raar iets, idioot, maf, gek, of zo… maar het is er. Mysterie? Onzichtbaar, is het voor iedereen bereikbaar? Ja. Quantum Mechanica komt het meest in de buurt. Iets is als trilling in geluid en als gewicht waar te nemen en het is licht. Maar we kennen, normaal in de wetenschap alleen energie in de vorm van licht, als massa en geluid. Het voert te ver om hier op deze plek, daar verder op door te gaan. Maar er is veel meer wat we met de huidige wetenschap niet kunnen verklaren. En als het niet te bewijzen is met de wetenschap bestaat het niet en is het onzin. Wetenschap is onderverdeeld in allerlei wetenschappelijke richtingen die verder gespecialiseerd zijn. maar de verbinding tussen alle seperate wetenschappelijke kennis is er niet. Ook wat er wel waar is en we toch niet kunnen bewijzen is er niet, want dat is onverklaarbaar. Dus benoemen we dat niet. Of toch? Holisme is de overkapping tussen meerdere wetenschappelijke velden die verklaarbaar zijn om het uit te leggen. Maa als het niet onder woorden te bregen is, je het niet kan zien, voelen, ruiken, horen, maar er toch is? Iets dat er boven staat en onverklaarbaar is.

Wetenschappelijke benadering schiet tekort

Door deze manier van denken en open te staan voor dat er meer is dan dat wij, op onze menselijke manier kunnen verklaren, kunnen we ons bewustzijn en ons perspectief verbreden en uitbreiden.

Het maakt niet uit hoe je het noemt

Intuïtie en aanvoelen kan je ontwikkelen. Je kan daardoor oplossingen vinden uitdagingen oplossen en voor alles meer bereiken, dan gewoon rationeel logisch nadenken, creatief denken en brainstormen. Je kan het leren door je meer te verdiepen in mediatie, open staan voor het onverklaarbare, het onverwachte, synchroniciteit, andere dimensies, frequenties, mysteries, overtuigingen, perspectieven.

Om het onder woorden te brengen moet je spreken in Symbolen en Metaforen

Hoe kan je het je voorstellen?, als een symbool met metaforen. Fantasie. Ik probeer het hier. Stel je gedachte en bewustzijn is zo groot als de kamer waar je nu in zit. Maar meer zie je niet. Er zit een deur, maar die moet je wel open doen. Dan zie je een helder fel wit licht. Heel raar want dat verwacht je niet. Dus kijk je daar ook niet. Je moet door de deur emn het licht om meer te zien en erachter te komen dat je in een kamer zat. Maar er blijkt veel meer te zijn. Onder andere door de vergroting van bewustzijn, verandert jouw perpectief of wat er mogelijk is. Alles wat eerst wit en zwart was is nu gekleurd. Door de Kadodo methode kom je onder andere in contact hier mee dat er meer is. Met meer een hoger bewustzijn, jouw hogere bewustzijn en hetgeen dat boven, in en buiten jou, aanwezig is. Door in deze staat van bewustzijn te verkeren is er dus veel méér dan alleen de buiten wereld.

Verlicht zijn alleen weggelegd voor een Guru? of kan iedereen kan het bereiken?

De tijd is allang aangebroken dat niet alleen guru’s en verlichte meesters dat kunnen bereiken. Je hoeft niet jarenlang onder een boom te hebben gezeten om dit te bereiken. De tijd is tegenwoordig veranderd alles gaat makkelijker.