Brainstorm Spel Spelen

Het Brainstorm spel wordt ingezet als een manier van brainstormen. Brainstormen met het brainstorm spel helpt op een speelse leuke manier, serieuze uitdagingen op te lossen. Vooral meer mogelijkheden en invalshoeken en perspectieven.

Brainstorm Spel Spelen, speels en serieus

Vooral om alle mogelijkheden in kaart te brengen. Het brainstorm spel gebruik je vooral in vast gelopen situaties. Als je nieuwe ideeën nodig hebt.

Hoe werk het ?

Het brainstormspel van het Brainstormbureau werkt met opdrachten, associaties en kaarten. Maar het is veel meer dan een kaartspel.

Het begint met een uitdaging

Iedere brainstorm begint met een uitdaging. Of noem het een probleemstelling. Wat, waar, wie, waarom, waarmee, wanneer, wat is er al geprobeerd… Informatie die vooraf door gesproken moet worden met de rest van de mensen die het brainstormspel gaan spelen. Ma.ar je kan het ook overslaan en meteen beginnen met spelen

Je speelt het onder begeleiding .

Het Brainstorm spel van het Brainstormbureau is niet los in de handel of in een winkel verkrijgbaar. Je hebt iemand nodig die het spel uitlegt, begeleidt.

Niet in de winkel te verkrijgen als kaartspel

 
Het Brainstorm Spel van het Brainstormbureau bestaat vanaf het jaar 2000… We waren, misschien, niet de eerste, maar hebben zelf “het” brainstorm spel ontwikkeld en bedacht. Het werkt met nieuwe invalshoeken, opdrachten, aannames en zienswijzen. Er zijn, dus ook, sterk vereenvoudigde, commerciële kaartspelen onder de naam brainstorm spel op de markt gebracht. Maar die zijn anders en daar hebben wij niets mee te maken.

actie, reactie, actie, voordeel, voordelen, nadelen, reageren, brainstorm, brainstormsessie, nu, brainstorm methode, actie methode, doen, gewoon doen, anders, verandering, brainstormbureau,
Act Now, Press the button !!!