quiet, quick, quality, skunkworks, methode, brainstormbureau, brainstormen, groep, boing phantom works, geheimhouding, geheimen, brainstormmethode, beest, buitenaardse, wezens, ufo, ruimtewezen,

Skunk Methode

De Skunk methode wordt door Skunk Works, in de vliegtuigindustrie gebruikt. Gebasseerd op Quiet, quick en quality. Het werkt met zo klein mogelijke groepen, zo min mogelijk bureaucratie, snelle beslissingen, korte communicatielijnen en snel de eenvoudige ontwerpen en prototypes in een vroeg stadium aan elkaar laten zien. Zo min mogelijk obstakels die de boel kunnen vertragen. Korte lijnen, om snel tot een goed resultaat te komen.

Regels waardoor het werkt

Vooral geheimhouding is een hoge prioriteit. Er staan grote boetes op en allerlei consequenties bij het overtreden. Er zijn 14 regels opgesteld waardoor het werkt.

UFO’s en Buitenaardse wezens.

Daarnaast wordt ook beweerd dat er onderzoek naar UFO’s en buitenaardse wezens in het geheim wordt gedaan. Er zouden technologiën worden achtergehouden die de wereld geheel zouden kunnen veranderen, waardoor het energie probleem en het armoede probleem in een keer zou zijn opgelost. Bron: Unacknowleged, documentaire , die je zeker moet zien.

“Unacknowledged” richt zich op de historische bestanden van het Disclosure Project en hoe meedogenloos de UFO-geheimhouding is afgedwongen – en waarom. Het beste bewijs voor buitenaards contact, dat al tientallen jaren oud is, wordt gepresenteerd met directe, uiterst geheime getuigenverklaringen, documenten en UFO-beelden, waarvan 80% nergens anders is onthuld. Het onderzoek achter de schermen en bijeenkomsten op hoog niveau, bijeengeroepen door Dr. Steven Greer, zullen de mate van illegale, geheime operaties blootleggen die de kern vormen van UFO-geheimhouding. Van briefings met de CIA Director, top Pentagon Generals en Admirals tot de briefing van president Obama via senior adviseur John Podesta, voorzitter van de Hillary Clinton Campaign, we nemen de kijker mee achter de sluier van geheimhouding en in de gangen van echte macht waar de UFO-geheimen bevinden zich. De kijker zal leren dat er een stille staatsgreep heeft plaatsgevonden die teruggaat tot de jaren 1950 en dat het congres, de president en andere wereldleiders buitenspel zijn gezet door criminele elementen binnen het militair-industrieel-financiële complex.

Kelly’s Rules

Zo staat te lezen:  “Kelly’s Rules” are still in use today as evidenced by the small empowered teams, streamlined processes and the culture that values the lessons learned when you are bold enough to attempt something that hasn’t been done before.

quiet, quick, quality, skunkworks, methode, brainstormbureau, brainstormen, groep, boing phantom works, geheimhouding, geheimen, brainstormmethode, beest, buitenaardse, wezens, ufo, ruimtewezen,
Skunkworks methode, brainstormen maar dan anders