Improviseer, associeer en gewoon doen

Juist improviseren, experimenteren, associeren en gewoon het doen is belangrijk in de brainstorm fase. Het lijkt makkelijk, maar dat is het niet. Ga maar eens iets doen dat je normaal nooit doet. Maar misschien helpt de brainstorm gangster je.

Je gaat toch geen rare dingen doen?

Daarvoor wordt je toch niet betaald! Je gaat toch geen rare dingen doen en de boel op zijn kop zetten. Stel dat … Wat dan?… De brainstorm gangster zegt yes, doen. … Brainstorm go ! Niks. Geen oordeel. Geen kritiek, geen ge ja maar. Ophouden, bek dicht Oprotten. Niks netjes , domoor, stom, idioot, maf, raar, grrr. Dat doe je altijd al. Je hoort je netjes te gedragen. Praat met twee woorden. Wees correct en beleefd. En als je dat altijd doet dan kan je niet anders. Dus doe eens gek. Doe eens even niet normaal. wees eens even een idioot met zijn rare gedoe. Wat moet iedereen wel van je denken?

Van Flapdrol, pias tot clown

Doe maar eens een performance. Improviseer maar eens. Experimenteer maar eens. Laat het maar gewoon gebeuren. Kan je dat?. Maar je kan me ook inhuren … Wees maar eens de flapdrol, de pias, of de clown, de mafkees. Of speel maar eens achterlijk, laat je maar eens ontslaan. Dat zijn zomaar even wat tips van het Brainstormbureau. En je kan me altijd bellen als het is een keertje leuk moet worden om de boel op gang te brengen.

improviseer, associeer, gewoon doen, brainstormbureau, idioot, gek, maf, raar, weird, brainstorm fase, brainstorm sessie, orakel, workshop, inspiratie, wat, waar, wanneer, wie, hoezo, waarom, gewoon doen, gek, mislukt, falen,
Doe maar eens gek… in de brainstorm fase kan het, mag het allemaal

Gepubliceerd door

brainstorm

Robert Pennekamp; Creatief Director Brainstormbureau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *